Reaktioner på ”Svensk Ostkultur”

Nya boken ”Svensk Ostkultur” lanserades officiellt på ett boksläpp på Café Tårtan på Södermalm i Stockholm måndagen den 20 maj. Efter en kort introduktion av förlagsdirektör Trygve Carlsson höll jag en presentation om boken på 45 min inför 50-talet gäster. Därefter bjöds det på ost och vin – närmare bestämt fem typiska svenska ostar: Gräddost, Koggost, Wrångebäcksost, Västerbottensost och Sörmlands Ädel.

Boken har börjat uppmärksammas i media. I början av juni görs en inspelning av Utbildningsradion till programmet ”En bok – En författare” som sänds i höst.

På Eldrimners mathantverksmässa Saerimner i Östersund uppträder jag onsdagen den 9 oktober och berättar om boken.

Lars Åbom i Östgötacorrespondenten skriver bl.a. så här: ”Lika full av god kunskap och smakliga illustrationer blir min skalle efter njutningsläsningen av mångsysslaren Ragnars kulturella milstolpe.” i sin recension från den 14 maj.

Björn af Kleen gör en kortfattad men positiv anmälan av boken i Expressen den 22 maj.

I SJ:s kundtidning Kupé kommer en artikel om boken i juli-numret och ATL Magasinet uppmärksammade den kommande boken i en artikel redan i januari 2013.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *