Martin Ragnar på andra förlag

Martin Ragnar har på andra förlag givit ut följande böcker:

  • Svenska DryckerCarlsson bokförlag 2018
  • Åkerbär – Europas godaste bär, Black Island Books 2017
  • Jord, mylla, mark och makt (uppsats i antologi), Fri tanke 2017
  • Grisens historia – Så mycket mer än fläsk, Carlsson bokförlag 2015
  • Regional matkultur – Terroir i Matlandet Sverige, Carlsson bokförlag 2014
  • Ullmann’s Encyclopedia of Industrial Chemistry: Pulp/Chemical pulping, Wiley 2013 (tillsammans med Gunnar Henriksson, Mikael E. Lindström och Martin Wimby)
  • Statens Järnvägar på Gotland, Stenvalls förlag 2013 (tillsammans med Bertil Kahl och Anders Svensson)
  • Gotländska mejerier, Gotlandica förlag 2013
  • Svensk Ostkultur i recept och formspråk, Carlsson bokförlag 2013
  • Verkstadsindustrin på Gotland, Stenvalls förlag 2010 (tillsammans med Christer Ahlberg)
  • Järnvägen till Ronehamn, SJK förlag 2002 (tillsammans med Eje Hardings)
  • The technology of oxygen delignification and bleaching of chemical pulp, Kvaerner Pulping AB 2002
  • On the importance or radical formation in ozone bleaching, KTH 2000
  • Radical formation under acidic TCF bleaching conditions, KTH 1998
  • Så bygger man en museijärnväg, Föreningen Gotlandståget 1997
  • Kritisk granskning av tetranitrometan (TNM) som medel att studera radikalbildningen vid ozonblekning, KTH 1996
  • Ångspårvägen Visby–Visborgs slätt–Hallvards, SJK förlag 1995
  • Gotlandståget i Dalhem, Föreningen Gotlandståget 1995
  • Gotländska järnvägsbussar 1926–1990, Gotlands Tågvänner/Gotlands länsbibliotek 1991

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *