Martin Ragnar på andra förlag
Martin Ragnar har på andra förlag givit ut följande böcker:
- Den svenska matens mångfald, Carlsson bokförlag 2021
- Underbara kålrötter, Isaberg förlag 2020 (tillsammans med Kålrotsakademien)
- Krusbärsboken, Ordfront förlag 2019 (tillsammans med Jens Linder)
- Svenska Drycker, Carlsson bokförlag 2018
- Åkerbär – Europas godaste bär, Black Island Books 2017
- Jord, mylla, mark och makt (uppsats i antologi), Fri tanke 2017
- Grisens historia – Så mycket mer än fläsk, Carlsson bokförlag 2015
- Regional matkultur – Terroir i Matlandet Sverige, Carlsson bokförlag 2014
- Ullmann’s Encyclopedia of Industrial Chemistry: Pulp/Chemical pulping, Wiley 2013 (tillsammans med Gunnar Henriksson, Mikael E. Lindström och Martin Wimby)
- Statens Järnvägar på Gotland, Stenvalls förlag 2013 (tillsammans med Bertil Kahl och Anders Svensson)
- Gotländska mejerier, Gotlandica förlag 2013
- Svensk Ostkultur i recept och formspråk, Carlsson bokförlag 2013
-
Verkstadsindustrin på Gotland, Stenvalls förlag 2010 (tillsammans med Christer Ahlberg)
-
Järnvägen till Ronehamn, SJK förlag 2002 (tillsammans med Eje Hardings)
-
The technology of oxygen delignification and bleaching of chemical pulp, Kvaerner Pulping AB 2002
-
On the importance or radical formation in ozone bleaching, KTH 2000
-
Radical formation under acidic TCF bleaching conditions, KTH 1998
-
Så bygger man en museijärnväg, Föreningen Gotlandståget 1997
-
Kritisk granskning av tetranitrometan (TNM) som medel att studera radikalbildningen vid ozonblekning, KTH 1996
-
Ångspårvägen Visby–Visborgs slätt–Hallvards, SJK förlag 1995
-
Gotlandståget i Dalhem, Föreningen Gotlandståget 1995
- Gotländska järnvägsbussar 1926–1990, Gotlands Tågvänner/Gotlands länsbibliotek 1991
Lämna ett svar